2014. május 28., szerda

Csatárt igazolt az Atletico Madrid - Hivatalos

Az Atletico Madrid vezetői nem tétlenkednek, alig hogy véget ért a szezon, máris a csapat megerősítésén dolgoznak. A klub hivatalos honlapján jelentette be első hivatalos átigazolását, egy fiatal argentin támadó személyében, aki a San Lorenzo együttesétől érkezik Madridba és Diego Costa örökségére pályázik! 

A mindössze 19 esztendős Ángel Correa immáron az Atletico Madrid játékosa, a hírek szerint a "Matracosok" 7,3 millió eurót tettek le az asztalra az ifjú tehetségért, akinek egyébként piaci árát a transfermarkt.de 5 millió euróra taksálja. Correra fiatal kora ellenére hazájában, Ferenc Pápa kedvenc csapatában meghatározó szerepet töltött be, az idei szezonban eddig 46 mérkőzésen lépett pályára, ez idő alatt pedig 8 gólt és 14 asszisztot jegyzett.

Az Atletico Madrid az utóbbi időben remek érzékkel választ támadókat, olyan játékosokat, akik még nem futottak be, de hatalmas lehetőség rejlik bennük, mostanra pedig sztárként emlegetik őket. Gondoljunk az Agüero, Falcao, Costa trióra. Úgy fest, ehy újabb csiszolatlan gyémántot szerzett meg az Atletico, egy olyan tehetséget, akit egyébként fél Európa szemmel tartott...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése