2014. május 28., szerda

Megvan a Spurs új edzője, aki két játékost már ki is nézett

Szakított a "Szentekkel" és a Spurs kispadját foglalja el Mauricio Pochettino, aki hosszútávú, öt évre szóló megbízatást írt alá a londoni klub vezetőivel. Az elvárások magasak, a csapatot a Bajnokok Ligájában szeretnék látni a tulajdonosok, ehhez pedig átalakulásra lesz szükség, az első teendő tehát a keret megerősítése úgy, ahogyan azt az argentin szakember elképzeli és a Spurs pénzes batyuja megengedi.  

A Southampton háza táján nem örülnek, ugyanis a leköszönő tréner magával rántaná a csapat két legjobbját. Az első számú célpont az angol válogatottal a világbajnokságra utazó bal oldali szélső Adam Lallana, aki remek formában van és nem csupán a Spurs, hanem a Liverpool kívánságlistáján is szerepel, a "vörösök" állítólag 20 millió fontot sem sajnálnának a játékosért.

A másik kiszemelt a köztudatba bombaként robbanó, mindössze 18 esztendős Luke Shaw, aki iránt a Chelsea és a Manchester United is élénken érdeklődik, de a Real Madrid háza táján is felsejlett már a neve. A transfermarkt.de jelenleg 52 százalékos esélyt ad a "Vörös Ördögöknek", ám Mauricio Pochettino személye döntő lehet.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése