2014. május 7., szerda

VB 2014: Hatalmas nevek maradtak ki a braziloknál - Íme a 23 fős keret

Hivatalos sajtótájékoztató keretében nevezte meg 23 fős keretét Luiz Felipe Scolari, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a szerdai nap folyamán. A keret bombaerős, ám sok szem maradt könnyes, ugyanis zseniális labdarúgók maradtak ki a névsorból. 

Mondhatni, hogy nagy meglepetés nem történt, ám titkon még sokan számítottak meghívóra, mostanra azonban már szinte biztossá vált számukra, hogy ez a hazai világbajnokság nem róluk fog szólni. Brazília jelenleg két aktív aranylabdása Kaká és Ronaldinho sincsen ott a keretben, de lemaradt a listáról Robinho, Coutinho, Lucas Moura és Felipe Luis egyaránt, a nevek között pedig még jócskán lehetne szemezgetni, de a legnagyobbakat talán felsoroltuk.

Nézzük, a keretet, mely hazai pályán hivatott megszerezni Brazília számára a hatodik világbajnoki elsőséget.

Íme Brazília 23 fős VB-kerete:
Kapusok: Víctor (Atlético Mineiro), Jefferson (Botafogo), Júlio César (Toronto)

Védők: Dante (Bayern München), David Luiz (Chelsea), Thiago Silva (PSG), Dani Alves (Barcelona), Maicon (Roma), Marcelo (Real Madrid), Henrique (Napoli), Maxwell (PSG)

Középpályások: Fernandinho (Manchester City), Hernanes (Internazionale), Luiz Gustavo (Wolfsburg), Oscar (Chelsea), Paulinho (Tottenham), Ramires (Chelsea), Willian (Chelsea)

Támadók: Bernard (Sahtar Doneck), Fred (Fluminense), Hulk (Zenit), Jo (Atlético Mineiro), Neymar (Barcelona)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése