2014. május 26., hétfő

Felháborító álomcsapat a Bajnokok Ligájában - Íme

A whoscored.com szokásához híven összeállította álomcsapatát, mely tartogatott igen nagy meglepetéseket. Őszintén szólva nem mindennel értünk egyet, kerekedtek a szemek, ám ők a teljesítmények és a számok tükrében így döntöttek, nézzük kik kerültek be a 2013/2014-es Bajnokok Ligája álomcsapatba. Illetve a FociCLub.hu hogyan látta a szezont. 

Az álomcsapat összetétele igen csak megoszlik, a PSG labdarúgói dominálnak, ők hárman képviseltetik magukat, mellettük két-két Barca és Bayern játékos került a tizenegybe. Érdekesség, hogy a döntő két résztvevője közül a Real Madrid egy, míg az Atletico Madrid egyetlen játékost sem ad. Ellenben a korán búcsúzó Olimpiakos, vagy például a Porto egy-egy játékosa bekerült.

Kapus: Roberto (Olimpiakos)

Védők: Ivanovic (Chelsea), Pique (Barcelona), Marquinhos (PSG), Sandro (Porto)

Középpályások: Robben (Bayern München), Kroos (Bayern München), Motta (PSG), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Csatárok: Ibrahimovic (PSG), Messi (Barcelona)

Ezen összeállítás láttán felbolydultunk és mi is összeállítottuk a FociCLub.hu álomcsapatát! Kissé másként fest a felállás, mi így láttuk! Álomcsapatunk a whoscored.com tizenegyével mindössze három helyen egyezik.

Kapus: Courtois (Atletico Madrid)

Védők: Dani Alves (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Hummels (Dortmund), David Alaba (Bayern Müncben)

Középpályások: Reau (Dortmund), Thiago Alcantara (Bayern München), Eden Hazard (Chelsea) ,Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Csatárok: Ibrahimovic (PSG), Messi (Barcelona)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése