2014. május 15., csütörtök

AS Roma: 55 millió fontos ajánlatot kaptak két játékosért

Amikor egy csapat jól szerepel, a szezon végeztével, pontosabban az átigazolási szezonos során megjelennek a pénzes kérők, a sztárcsapatok, melyek magukénak szeretnék tudni a felemelkedő csapatok legjobbjait. A Borussia Dortmund tudja, hogy miylen az, ha "elhurcolják" legjobbjait, ezúttal az AS Roma ismerkedhet meg az érzéssel.  

A vártnál sokkalta jobb szereplés, a bajnoki ezüstérem, na meg persze a mutatott játék mind a velejárója annak, hogy a Stadio Olimpico kapuiban megjelentek a "keselyűk". A hírek szerint mindkét manchesteri csapat, a United és a City is kinézett magának egy kulcsembert, ráadásul nem is ugyan azt. Azt is tudni vélik, hogy ajánlataikat megtették az angol klubok, mely első ránézésre igen hízelgő. Persze ha igaz...

A bajnok Manchester City védelmét erősítené a továbbiakban, Mehdi Benatia személyével, aki oroszlánrészt vállalt a "Farkasok" védelmének összefogásában. A marokkói középső védőért a forrás szerint 25 millió fontos ajánlatot tettek a polgárok. Benatia neve korábban a Barcelona és a Bayern München csapatánál is felvetődött.

A Manchester United, mely leszerepelt idén, az új szezont pedig új vezetőedzővel kezdik majd meg, aki minden bizonnyal Louis van Gaal, a holland nemzeti csapat szövetségi kapitánya lesz. A hír ezáltal pedig egybevágóslagos, ugyanis a Vörös Ördögök az erősítés lehetőségét a szintén holland Kevin Strootmanban látják. Az ajánlat állítólag igen jutányos, 30 millió font.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése