2014. április 8., kedd

Vb 2014: támadóját vesztette az angol válogatott

A Southampton labdarúgócsapata hétfő este hivatalos honlapján tudatta szurkolóival a rossz hírt miszerint a házi góllövőlista élén álló Jay Rodriguez sérülése súlyos, fél éves kényszerpihenő vár rá. 

A 24 esztendős támadó pazar szezont futott egészen idáig, ám hétvégén a Manchester City elleni mérkőzés során keresztszalag-szakadást szenvedett, állapították meg a részletes orvosi vizsgálatok. A góllövőlista negyedik helyén álló Jay ezáltal biztosan nem lesz ott a brazíliai világbajnokságon és a szezon hátralévő részét is kihagyni kényszerül.

Roy Hodgson az angol labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya a nemzeti csapat utolsó Chile elleni meccsére behívót küldött Rodrigueznek, aki be is mutatkozhatott a Háromoroszlánosok címeres mezében. Sokan úgy tartották, a mester viszi magával a Southampton játékosát a vb-re.

Nem Rodriguez az egyetlen labdarúgó, aki sérülés miatt lemarad, vagy éppen lemaradhat a tornáról, a belgák csaptára Benteke is feketelistára került, mag Falcao és Khedira szereplése is kérdéses.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése