2014. április 8., kedd

Tottenham: Sherwood is elődjei sorsára juthat

A goal.com információi szerint a Spurs vezetői a négy hónapja a padon ülő Tim Sherwood  munkájával, eredményeivel is elégedetlenek, így a szakvezetőt a szezon végeztével felállíthatják a kispadról. 

A Tottenham Hotspur vezetőinek nem titkolt célja a Bajnokok Ligája indulás, ám ez egy olyan mezőnyben, ahol olyan csapatok vannak, mint Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchester City, Manchester United és Everton igen nehézkes történet. A célt úgy fest a jelenlegi keret nem képes megoldani, így ismételten egy edző állásába kerülhet a kudarc.

A forrás azt is tudni véli, hogy a legesélyesebb a megüresedő posztra a holland válogatott trénere Louis van Gaal, aki kijelentette, hogy vagy visszavonul, vagy a Premier League-ben fog dolgozni a világbajnokságot követően.

A Spurs jelen pillanatban a Manchester United csapatával harcol az Európa Liga indulásért, ám matematikailag még a Bajnokok Ligáját érő hely sem veszett el. Mint ismeretes Sherwood fiai tegnap este egy ötössel lépték le a Sunderland csapatát.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése