2014. április 8., kedd

Elengedheti spanyol válogatott középpályását a City

A goal.com információi szerint egy megfelelő ajánlat esetén túladhat spanyol válogatott középpályásán a Manchester City. A nem éppen kulcsembernek számító Javi Garcia az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale figyelmét keltette fel. 

A 27 esztendős labdarúgó stabil cserének mondható Pellegrini csapatában, a szezon egészét és minden sorozatot figyelembe véve 36 meccsen kapott szerepet, ám játékpercei alacsonynak mondhatóak, átlagosan 56 percet töltött eddig a pályán, ezt pedig feltornásszák a Ligakupa és FA-Kupa mérkőzések, ahol köztudott, hogy az edzők többnyire kevesebb lehetőséget kapó játékosaikat játszatják.

Garcia 2013 végén behívót kapott Del Bosque szövetségi kapitánytól, ám a vb-n való kerettagsága igen képlékeny, ahhoz rendszeres játéklehetőségre lenne szüksége.

A transfermarkt.de játékjogának piaci értékét 16 millió euróra taksálja, mely párosul egy 2017 nyaráig szóló szerződéssel. Az Inter vezetőinek tehát igen csak bele kellene nyúlni a zsebbe ha egy jó ajánlatról ejtünk szót.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése