2014. március 19., szerda

Száz millió forintot utal a kormány egy romániai akadémiának! - sajnos ez nem vicc...

... ez a kőkemény magyar valóság! Sokan háborognak a stadionberuházásokon, azon, hogy a kormány milliárdokat költ labdarúgásunk fejlesztésére, legalábbis létesítményi téren. Felcsúton heteken belül felépül egy "Szentély", ott, ahol kevesebb, mint kétezer ember lakik. Hol van a realitás? Ha pedig ez nem lenne elég, a legújabb hír kiütéssel ér fel, országhatáron kívülre kerül 100 millió forint egy romániai akadémia támogatásának céljából! 

"Százmillió forintot csoportosít át a kormány a költségvetési tartalékból a Székelyföldi Labdarúgó Akadémia működésének támogatására. Az erről szóló kormányhatározat a keddi Magyar Közlönyben jelent meg. Az átcsoportosítás azonnali hatályú, írja az MTI.

Annyira már tényleg csak mi lehetünk hülyék, hogy romániai labdarúgókat támogassunk, akiknek nyilván van annyi esze, hogy felnőve se a magyar, hanem a sokkal erősebb román válogatottat válasszák, amennyiben egyáltalán eljutnak arra a szintre. Aztán a román válogatottat megint összesorsolják a magyarral, és hülyére vernek minket azok a játékosok, akinek egy részét esetleg a mi pénzünkből képezték." - közölte le cikkét a 444.hu online hírportál.

Tegye mindenki a szívére a kezét, ki magyar, s adjon magának egy őszinte választ, mit gondol erről az egészről!? Az ember önmagával szemben legyen őszinte, ha nem az akkor ott már gond van...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése