2014. március 19., szerda

ManCity: 35 millió eurót adhatnak egy védőért

A Goal.com információi szerint beleköphet a Manchester United és a Chelsea levesébe a Manchester City, mely gigaajánlattal állhat elő Luke Shaw leigazolásának ügyében. 

A mindössze 18 esztendős bal oldali védő alapembere a Southampton csapatának, akit Anglia egyik legnagyobb tehetségeként tartják számon. Annak az esélye, hogy a következő szezont is a "Szenteknél" kezdi meg Shaw a szakértők szerint lassan egyenlő a nullával, ám abban is biztosak, hogy nevelőegyüttesének kasszája jelentős összeggel dog gyarapodni a váltás bekövetkeztével.

Shaw az idei szezonban 30 alkalommal öltötte magára a Southamton mezét, helye a kezdőcsapatban megkérdőjelezhetetlen. Szerződése igen csak hosszútávú, 2018-ig érvényes jelenlegi klubjánál, míg piaci árát a transfermarkt.de 13 millió euróra taksálja.

A forrás megemlíti, hogy a City akár egy 35 millió eurós ajánlatot is bedobhat, ez pedig több mint meggyőző lehet. Egyet persze ne feledjünk, ha Abramovic nagyon akar valamit, akkor szintén képes sok pénzt kiadni, míg a Manchester United jelentős összeget mozgósíthat a csapat megerősítésére. Gigászi harc várható... 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése