2014. március 19., szerda

Bayern: Hosszabbított a holland zseni

Egyességre  jutott a Bayern München labdarúgócsapata és a klub holland kiválósága Arjen Robben, írja a klub hivatalos honlapja. A hírt délután fél kettőkor hozták nyilvánosságra, a jelenleg is hatájos kontraktust két esztendővel toldották meg. 

A 30 esztendős holland zseni 2009-ben a Real Madrid együttesétől érkezett a bajor fővárosba, ahol igazán megtalálta számításait. Eddigi müncheni karrierje során 152 tétmérkőzésen öltötte magára a rekordbajnok mezét és ez idő alatt 86 gólt szerzett. Kontraktusa a klubbal jövő nyarán lejárt volna, így ideje volt a tárgyalóasztalhoz ülni. Az új megállapodás 2017. június 30-ig szól.

„Nagyon örülök, hogy aláírhattam ezt a szerződést, és tovább vadászhatom a trófeákat. Öt éve itt futballozok, és most még hozzájön ehhez három. Otthon érezzük magunkat Münchenben a családommal, én pedig személy szerint remekül érzem magam a csapatnál. Még sok trófeát szeretnék nyerni az FC Bayernnel” - olvasható Robben nyilatkozata a Bayern München hivatalos honlapján

 A hosszabbítást követően Karl-Heinz Rummenigge is megszólalt a klub részéről - "Mi is nagyon boldogok vagyunk, hogy aláírt 2017-ig, mivel nagyszerű futballista, és azt, hogy mennyire fontos a csapatnak, nem kizárólag a Wembleyben, a BL-döntőben mutatta meg."

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése