2014. március 12., szerda

Hatalmas gondban Gera Zoltánék

Elvesztette csapatkapitányát a West Bromwich Albion, mely jelenleg csak jobb gólkülönbségének köszönhetően nem áll kiesőhelyen az angol labdarúgó-bajnokságban. A gond egyre nagyobb, kérdés, hogy lesz-e kiút, vagy jövőre irány a második vonal!? 

A Manchester United elleni hétvégi 3-0-ás vereség során a 65. percben az oldalvonalon kívülre kényszerült Shris Brunt, a WBA csapatkapitánya, akinél az orvosok a részletes vizsgálatokat követően térdszalagsérülést állapítottak meg, mely  öt-hat hetes kihagyást hordoz magával. Ha ez nem lenne elég, akkor két másik labdarúgó játéka is kérdéses a hétvégén, előfordulhat, hogy Claudio Yacob és Steven Reid sem áll majd Pepe Mel szolgálataira, előbbi comb, utóbbi pedig térdproblémával küzd.

Nem áll tehát jól a csapat szénája, mondhatni a gond hatalmas, azonban Gera Zoltán szerencsére egészséges és ott lehet a gyepen, legjobb tudása szerint segítheti csapatát a bennmaradás felé. Hétvégén a Swansea ellenében lehet lépést tenni a Premier League tagság megőrzéséért.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése