2014. január 5., vasárnap

Wenger csatárt venne! - Atletico, Real és Bayern játékos a képben

Arsene Wenger minden áron támadót szeretne igazolni a tél folyamán, ugyanis Giroud és Podolski nem jelent elég alternatívát ezen poszt kiteljesedésére. A jelöltek megvannak, a tárgyalások megkezdődhetnek, nézzük kik azok akik Arsenal mezt ölthetnek magukra, ha minden úgy alakul, ahogy a francia szakember szeretné... 

A nemzetközi sajtóban három név kering, nézzük kik ők és mekkora esély van a szerződtetésükre. Felhívjuk a figyelmet, hogy ezek többnyire sajtóhírek, ám neves hírportálok, nem csupán a hasukra csapnak, mindennek van alapja!

Atletico Madrid: Kezdjük a legkevésbé elképzelhető transzferrel! Nem másról van szó, mint Diego Costa, a "Matracosok" immáron spanyol válogatott gólzsákjáról, aki Falcao távozását követően úgy tűnik 25 esztendős korára teljesedett ki. Az idei szezonban 18 bajnokin 19 alkalommal volt eredményes, ezzel pedig vezeti a La Liga góllövőlistáját, az egész szezont figyelembe véve pedig 23 meccsen 23 gólt jegyez. Egy igazi befejező csatár, olyan akire Wengernek szüksége lenne! Ám Costa aligha hagyja el csapatát, mellyel vezeti a spanyol pontvadászatot. Piaci ára igen jelentőset ugrott 15 millióról 25 millióra. Ezen adat azonban októberi, azóta nem frissült, de biztosan tovább növekedett.

Real Madrid: Célkeresztben a 21 esztendős Álvaro Morata, aki kevés lehetőséget kap Ancelotti mestertől. Az ő szerződtetése már igen csak elképzelhető, ugyanis játéklehetőségre vágyik és nem az ő malmára hajtja a vizet a hír, mely szerint a galaktikusok ismételten kész sztárcsatárt vennének. Képességei vitathatatlanok, ám még nem forrotta ki a profik közt, erre nem sok lehetősége volt. Piaci ára 12 millió euróra rúg, szerződése 2015-ben jár le.

Bayern München: A legújabb hír a német rekordbajnok felé mutat, azon belül pedig a horvát válogatott Mario Mandzukic felé, aki Lewandowski szerződtetése miatt kényszerülhet váltásra. Jelenleg azonban stabil kezdőembere a Guardiola csapatnak és a lengyel csak a következő szezonban érkezik, így sokan úgy vélik Mandzukic nem megy sehova a télen. Mások pedig már a Mandzukic-Lewandowski csatárduórol beszélnek. vajon létre jön? netán Wenger és az Arsenal beleköp a levesbe? Meglátjuk!

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése