2014. január 5., vasárnap

Hatalmas pofon! - Ötöt kapott a West Ham alacsonyabb ligás ellenfelétől

Az angol FA-kupa vasárnapi játéknapjának nyitómeccsén a korábbi kétszeres BEK-győztes Nottingham Forest kiütéses, már-már megalázó vereséget mért a Premier Leagueben szereplő West Ham Uinted csapatára. A City Ground közönsége öt gólt láthatott és mind az ötöt hazai komponálásban. 

Hatalmas meglepetést okozott a Championship élmezőnyébe tartozó Nottingham, mely a feljutásért harcol a második vonalban. Lehet mondani, hogy kupameccs meg hasonlók, de tény ami tény, egy tartalékosan felálló Premier League csapat sem kaphat ki így.

A gólözönt  Abdoun a hazaiak algériai támadó középpályása kezdte meg az első játékrészben, mikor is a 12. percben büntetőhöz jutott a hazai gárda. Ekkor még senki sem sejtette, mi vár a "Kalapácsosokra", illetve Adrian hálóőr sem hitte, hogy a hálóból még négyszer kell kivennie a játékszert. A 65. percben aztán beindult a Paterson biznisz! Ha pedig egy üzlet beindul... ! A 22 esztendős angol támadó élete meccsét játszotta, első gólját a 65. percben jegyezte, míg a 79. minutumban már három strigula állt a neve mellett. A ráadásra maradt a kegyelemdöfés, a hosszabbításban Reid állította be az 5-0-ás végeredményt.

Nottingham Forest - West Ham United 5-0 (1-0)
G: Abdoun (12.- büntető), Paterson (65., 71., 79.), Reid (90+1.) ill. -

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése