2014. január 9., csütörtök

Real Madrid: A Santos támadója érkezhet

Úgy tűnik támadósorának megerősítésén dolgozik a Real Madrid vezetősége, ám a szóban forgó ifjú brazil aligha az első csapathoz érkezik, inkább a Castilla támadószekcióját erősítheti majd. 

A brazil labdarúgó-bajnokság szerelmesei számára biztosan jól cseng Willian José neve, aki jelenleg a Santos alkalmazásában áll. A mögöttünk hagyott 2013-as szezonban 23 meccsen kapott lehetőséget a fiatal tehetség, s átlagosan 70 percet töltött a pályán. Góljainak száma nem túl meggyőző, mindössze 5 alkalommal rezgette meg az ellenfelek kapuját, ám a királyiak szakemberei látják benne a kellő tehetséget, ambíciót.

A 22 esztendős José korábban megfordult már a Sao Paulo és a Gremio csapatában egyaránt, profi pályafutását pedig nevelőegyüttesénél a Barueri gárdájánál kezdte meg. Képességeit az is jelzi, hogy 15 alkalommal pályára lépett a brazil U20-as válogatottban, melynek címeres szerelésében 5 alkalommal tudott eredményes lenni. 

Jelenlegi piaci árát 1,5 millió euróra taksálják, ám egyes hírek szerint a galaktikusok előbb csak kölcsönvennék, majd ha látják benne a lehetőséget akkor élnének opciós jogukkal. Részleteket még nem lehet tudni, de a napokban a bejelentés, megtörténhet. 

A Real Madrid Castilla egy remek ugródeszka lehet az ifjú brazil számára.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése