2014. január 8., szerda

Hannover: Chile legnagyobb csatártehetsége érkezik

Ráfér az erősítés a Hannover 96 csapatára, ugyanis a Huszti Szabolcsot is a soraiban tudó német gárda csupán 13. a Bundesligában. Bár a klub még hivatalosan nem jelentette be, szinte biztosra vehető Nicolás Castillo érkezése, akit Chile egyik ha nem a legnagyobb ígéreteként tartanak számon. 

A mindössze 20 esztendős tehetség immáron felnőtt válogatottnak mondhatja magát, ugyanis a Peru ellen nemrégiben debütált a címeres mezben. Az u20-as korosztályos válogatottban 11 meccsen 9 gólt szerzett, ám ennél is fontosabb, hogy klubjában a Universidad Catolica gárdájában rendszeresen szerepelt. A 2013/2014-es évadot figyelembe véve 17 meccsen 6 gólt és 3 gólpasszt szerzett.

Az európai piacon igen keresett játékosról van szó, korábban szóba hozták Olaszországból az Inter a Juventus és az Udinese együttesével, míg Németországban a Bayer Leverkusen, Dortmund, Wolfsburg, Stuttgart négyesnél is felmerült a neve. Legutóbb a holland Twente érdeklődött iránta, most azonban úgy fest nem kell tovább találgatni és mondhatni okos döntést hoz Castillo azzal, hogy nem nagyra törő és inkább egy középcsapatot választ egy sztárklub helyett. Így könnyebben juthat játéklehetőséghez és bizonyíthatja tehetségét.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése