2013. december 11., szerda

Mit nézhet ma egy sportbarát a TV-ben! - Sportműsorújság

Eljött a szerda és ezen a napon sem maradunk sportesemények nélkül, mondhatni lesz minden, mi szem, s szájnak ingere! A labdarúgást kedvelőire remek és izgalmas összecsapások várnak, míg az egyéb sportágak szerelmesei sem fognak unatkozni. Íme a kínálat, nézzük miből válogathat egy sportbarát. Kellemes pihenést, jó szórakozást.  

A labdarúgást kedvelők számára hamar kezdődik a nap egy igen komoly mérkőzéssel, ugyanis a tegnap este félbeszakadt Galatasaray-Juventus meccs nemsokkal ebéd után a képernyőn lesz. Este a Schalke és az AC Milan mérkőzését követhetik majd figyelemmel, mindkét párharc a továbbjutásról hivatott dönteni. Elkezdődik a Klub-vb is, a Raja és az Auckland csap össze első ízben. A magyar sporttelevíziók kritikája legyen, hogy egy olyan mérkőzést nem tűztek képernyőre, mint a Napoli-Arsenal összecsapás, mely a forduló legnagyobb és legjobban várt derbije. No comment ismételten...

Az egyéb sportágat kedvelők számára folytatódik a kézilabda vb remek meccsekkel, ezúttal a magyar csapat nélkül, mely pihenőnapos. A kosárlabda szerelmesei a Sopron Euroliga szereplése mellett a Kaposvár bajnokiját is megtekinthetik, egy igazi magyar derbire kerül sor  a somogyi megyeszékhelyen. Az Alba Fehérvár női kézisei Eurokupa meccsen lépnek pályára, míg a jégkorong szerelmesei éjjel egy remeknek ígérkező NHL párharccal vigasztalódhatnak.


Labdarúgás
13:15 Galatasaray - Juventus (Sport 1)
20:15 Schalke - basel (DigiSport 1)
20:20  Raja Casablanca  - Auckland City FC (Eurosport 2)
20:40 AC Milan - Ajax (DigiSport 2)

Egyéb sportok
15:30 Brazília - Japán (Sport 1)
17:45 UNIQA-Euroleasing Sopron - Montpellier (DigiSport 1)
18:00 Panionios - Besiktas (Eurosport 2)
18:00 Hollandia - Kongói DK (Sport 1)
18:25 Kaposvári KK - Kecskemét (SportKlub)
18:45  Alba Fehérvár - Buducsnoszt (Sport 2)
20:15 Franciaország - Montenegró (Sport 1)
02:00 NHL, Chicago Blackhawks - Philadelphia Flyers (Sport 1)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése