2013. december 4., szerda

Hosszabbított a Juve egyik legfontosabb láncszeme

Egymás után érik a  jó hírek az Öreg Hölgy szurkolóit, a bajnokságban menetel a csapat és immáron listavezető, most pedig a közönség egyik kedvence, a Conte éra egyik legeredményesebb játékosa hosszabbított. 

Arturo Vidal, a torinói klub irányítója aláírta új kontraktusát, melynek értelmében 2017-ig szolgálja majd a "Zebrákat". - "Vidal hatása a csapatra mindenki számára egyértelműen látható. Minden sorozatot figyelembe véve 100 mérkőzésen játszott, 32 alkalommal talált be, és ő Antonio Conte érájának egyik gólerősebb játékosa." - állnak a sorok a klub hivatalos honlapján.

A 26 esztendős chilei válogatott labdarúgó 2011-ben érkezett a torinói klubhoz, ahol Conte mester irányítása alatt alapemberré vált. A játékmester az idei szezonban a Bajnokok Ligáját és a bajnoki meccseket tekintve 19 mérkőzésen 10 gólnál jár, ezzel pedig csatárokat megszégyenítő mutatóval rendelkezik.

Hallani lehetett a karmester távozásáról, illetve arról, hogy kérői lennének, ez a hosszabbítás azonban eloszlatja minden egyes zsurnaliszta írását. A transfermarkt.de 40 millió euróra becsli piaci értékét.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése