2013. november 25., hétfő

Újabb Lovrencsics gól és gólpasszok, gálázó Lech Poznan

A lengyel pontvadászat (Ekstraklasa) 17. fordulójának hétfő esti zárómeccsén a Lovrencsics Gergőt foglalkoztató Lech Poznan a Cracovia vendégeként lépett pályára és gálázott magyar játékosának hathatós közreműködésével. 

Cracovia–Lech Poznan 1–6 (0-3)
Gólszerzők: Dudzic (61.) ill. Mämäläine (10.), Lovrencsics (34.), Kaminski (40.), Murawski (47.), Teodorczyk (64.), Slusarski (77.)

A mérkőzést megelőzően csupán két pont választotta el a csapatokat, így mindenképpen egy szoros találkozóra lehetett számítani, ez azonban elmaradt. Hiába volt többet a labda a hazaiaknál és ők is próbálkoztak tisztességgel, ez az este a Lech gárdájáról szólt, mely remek formát mutat, csakúgy mint magyar támadója Lovrencsics Gergő, aki mai találatával együtt immáron zsinórban három meccsen eredményes tudott lenni.

Lovrencsics remekül teljesített a mérkőzésen, ő szerezte a csapata második gólját és tőle indult a klub történetének 2000. találata is, mely Murawski nevéhez fűződik a második félidő elején. Az ötödik és hatodik találatot maga Gergő készítette elő, aki így gólja mellett két asszisztot is jegyzett és remek formát mutat, csakúgy mint a Lech Ponzan, mely a negyedik helyet birtokolja.

Íme a 17. forduló további eredményei:
Zaglebie Lubin - Piast Gliwice 0:2
Wisla Kraków - Korona Kielce 1:0
Zawisza Bydgoszcz - Widzew Lódz 2:0
Jagiellonia - Slask Wroclaw 3:1
Legia Warszawa - Pogon Szczecin 3:1
Lechia Gdansk - Ruch Chorzów 0:0
Górnik Zabrze - Podbeskidzie 2:0

Az Ekstraklasa állása:
1. Legia Warszawa 37 pont, 2. Gornik Zabrze 34 p., Wisla Krakow 31 p., 4. Lech Poznan 29 p,... 11. Slask Wroclaw 21 p., 12. Lechia Gdansk 20 p.,... 16. Podbeskidzie 13 p.

Őszi Ágám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése