2013. november 25., hétfő

Pellegrini a fellegekben: " Lehetetlen ennél jobban játszani..."

A Tottenham elleni 6-0-ás diadal után a fellegekben járt Pellegrini a Manchester City Chilei trénere. 

"Lehetetlen a mainál jobban játszani! Az első tizenöt percet kivéve, amikor is a Tottenhamnél volt a labda, de akkor jól védekeztünk. Az első félidőt nagyon jól fejeztük be, a második félidő pedig hihetetlen volt." - áradozott a szakember, aki láthatólag nem a földön járt, hanem valami más bolygón, egy nagyon jó helyen.

Nem csoda, hiszen nem minden nap győzi le egy edző csapata a Spurs együttesét hat góllal, annyit gurítva ellenfelének, mint az az eddig a szezon 11 meccsén összesen kapott. Mi azonban kiemelnénk, hogy ez is csak egy meccs volt a sok közül, mely persze önbizalmat ad és jelzi, hogy jó úton jár a csapat, de ez a diadal is csak három pontot ért és nem szabad elszállni a fellegekbe. A "Polgárok" egyébként nem először aratnak nagy arányú győzelmet a szezonban, korábban a Norwich kapott hetet, de a CSZKA sem úszta meg öt alatt.

Visszatérve Pellegrini mester szavaira, az a tökéletes, az persze ettől még odébb van, de nézzük el neki, hiszen ki az aki ne úszott volna rózsaszín felhők közt egy ilyen diadalt követően.

A mérkőzésről készült összefoglalót és az összes gólt itt tekinthetik meg!

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése