2013. november 5., kedd

Joe Hart a profi!

Nem védett túl jó formában az időben, vagy inkább mondjuk ki, igen pocsék teljesítményt nyújtott a Manchester City angol válogatott hálóőre Joe Hart, aki kikerült a 'Polgárok' kapujából, helyét pedig román kollégája vette át. Ez esetről és a hálóőr profizmusáról Pellegrini tréner is nyilatkozott.  

Múlt héten, az Angol Ligakupában Costel Pantilimon védte a Manchester City hálóőrét, a csapat chilei trénere pedig úgy döntött, hogy a hétvégi Norwich elleni bajnokin is a 26 esztendős román hálóőrnek szavaz bizalmat, aki sem a Newcastle United, sem pedig a "Kanárik" ellen nem kapott gólt.

Pellegrini, a csapat trénere a riportereknek a következő képen nyilatkozott - "Joe nagyon jól reagált! Számára ez egy jó dolog az után, hogy milyen sok mérkőzést játszott az elmúlt két-három évben. Probléma nélkül dolgozik, támogatja Costelt. Senki sem akar kikerülni, de ő úgy gondolja, hogy hasznos lesz számára a pihenés."

Úgy fest tehát, hogy Hart nem kerül Casillas sorsára, csupán egy kis pihenőt kap, mivel edzője úgy látja nem elég koncentrált, kissé megcsömörlött. Kíváncsian várjuk, hogy  Pantilimon meddig kap bizalmat.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése