2013. november 21., csütörtök

Antonio Adán a Serie A-ba szerződött - hivatalos

Mourinho vele pótolta eleinte Casillast, de mikor komolyabbra fordult a helyzet, félredobta őt és jött López. Nem más ő, mint Antonio Adán a Real Madrid saját nevelésű hálóőre, aki nem sok köszönetet kapott a klubtól, most azonban megkezdheti saját karrierjét, egy új életet. 

Ne is bolygassuk a múltat, térjünk a jelenre! Adán szabadúszóként tengette napjait, ugyanis a királyiakkal felbontotta szerződését, úgy döntött, hogy 26 esztendősen védeni akar, ki akar bújni önmaga és mások árnyékából. Nos, több lehetőséget is kapott, ő azonban az olasz Cagliari együttesét választotta, melyben már hétvégén be is mutatkozhat. Az olasz elsőosztályú együttes kapust keresett, ugyanis első számú hálóőre Michael Agazzi  megsérült. A szerződés szezon végéig szól, utána döntenek majd a felek a folytatást illetően. 

Adán a riporterek kérdéseire a következő választ adta - "Két hónapja, amióta elhagytam a Madridot, számos ajánlatot kaptam, de a Cagliarié volt a legmeggyőzőbb. Azonnal igent mondtam, mert úgy gondolom, ez egy ideális klub a számomra karrierem folytatásához. Fejlődni akarok itt."

"Nagyon jó benyomásaim vannak a Cagliariról. Ez egy olyan együttes, amelynek harcos a temperamentuma, és megvan a potenciál benne ahhoz, hogy egy nagyszerű szezonja legyen."

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése