2013. november 21., csütörtök

Megtalálták Hart utódját, avagy bombaüzlet ingyen?

Nem áll jól Joe Hart szénája a Manchester City együttesénél, nem elég, hogy kiszorult a kezdőből, de a sajtó szerint folyamatosan az utódját keresik! Az Evening Standard újabb jelöltet mutatott be. 

Az utóbbi hetekben rossz formája miatt a román Costel Pantilimon védte a "Polgárok" kapuját, Hart pedig még az angol válogatott kapitányától is ultimátumot kapott. Eközben Iker Casillas és Victor Valdes neve is összeboronálódott a manchesteri csapattal, most pedig íme egy újabb hálóőr, egy reálisabbnak tűnő üzlet. 

Végy brazil válogatott hálóőrt ingyen! Avagy a hírek szerint a QPR mellőzött hálóőre Júlio César lesz a megoldás Manuel Pellegrini mester számára. A brazil válogatott kapuőre egyetlen percet sem kapott csapatában, edzője pedig közölte, hogy ingyen távozhat a csapattól, ezáltal egy fityinget sem kellene a játékjogáért fizetni, csupán a szerződés egyes pontjaiban kellene megegyezniük a feleknek.

Ez César számára is remek ugródeszka lehetne, hiszen nem szeretné elveszteni pozícióját a Selecao kapujában, ehhez azonban folyamatos játéklehetőségre lesz szüksége. Egy biztos, Júlio a télen új klubot keres.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése