2013. november 21., csütörtök

Újabb francia válogatott szerződhet a Premier Leaguebe

Igen szép francia különítménye van már így is az angol labdarúgó bajnokságnak, ez a szám pedig úgy tűnik, a télen nőhet, ugyanis Bafétimbi Gomis képviselője elmondása szerint több klubbal is tárgyalnak. 

A nyáron az angol-francia csapat a Newcastle szerette volna megszerezni a Lyon támadóját, ám ekkor nem sikerült nyélbe ütni az üzletet, így Haidara, Debuchy, Cabaye, Sissoko, Marveaux, Ben Arfa, Obertan és Rémy után nem lett újabb gall játékosuk a "Szarkáknak".

Gomis képviselője Francesco Di Frisco a következő képen nyilatkozott - "Közel áll a Premier League-be igazoláshoz - tárgyalásban állunk több klubbal is"  - ezen szavakból azonban nem derült ki, hogy a Newcastle harcban áll-e a játékjogért.

A 28 esztendős támadó korábban a St.-Étienne szurkolóinak kedvence volt, míg nem 2009-ben a Lyon együttesébe szerződött. Az idei szezon azonban nem róla szól, illetve a korábbi francia sztárcsapat sem tündököl. elvesztette régi fényét. Gomis az egész szezont tekintve 3 gólnál tart, míg piaci értékét a transfermarkt.de 10 millió euróra becsli. Szerződése jövő nyáron lejár, így ha pénzt akar látni belőle csapata, akkor télen cselekedniük kell.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése