2013. október 2., szerda

Giroud dicsérő szavai

Fantasztikusan megy az "Ágyúsok" szekere, Arsene Wenger tanítványai vezetik a Premier Leaguet és emellett a Bajnokok Ligája "halálcsoportjában" is hibátlan teljesítményt tudnak felmutatni két forduló után.

Kedd este az Emirates gyepére a Napoli futott ki vendégként. Az Arsenal pedig Özil vezérletével könnyedén tángálta el az olasz bajnokesélyest. A két csapat közti különbség, a mutatott játék képe jóformán a londoniak felé billent. Erre azért senki sem számított.

Hiába, Özil remek kvalitásokkal bír, gyorsan beilleszkedett és érzi az Arsenal játékszisztémáját. A Napoli ellen szerezte első gólját, majd gólpasszt adott a csapat francia támadójának Giroud személyében, aki az Európai Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapján nyilatkozott a meccsről és csapattársáról.

"Tudtuk, milyen kvalitású csapat a Napoli. Már a kezdéstől fogva nagyon jól teljesítettünk, és kétszer is betaláltunk. Nagyon büszkék vagyunk az első félidei teljesítményünkre, de az egész meccsesre is, és azt gondolom, megérdemelten nyertünk" 

"Jó formában vagyunk. Mesut hihetetlen volt. Nagyon egyszerű megtalálni őt a pályán, és nagyon jól megértjük egymást, ő adta az asszisztot a gólomnál. Tudja, mi a megfelelő dolog, és azt a megfelelő pillanatban hajtja végre. Ez az első gólja, de már sokat nyújtott - azt hiszem, ez az ötödik vagy hatodik gólpassza volt, mióta csatlakozott. Ő volt az az ember, aki igazán kellett ahhoz, hogy jobb legyen a csapatunk." 

Úgy tűnik tehát, hogy az Arsenal nagyon egyben van és mind a bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában számolni kell velük. Sokan sokszor lesajnálták már az "Ágyúsokat" azonban Wenger mester hisz a mondásban, mely szerint lassú víz partot mos.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése