2013. augusztus 23., péntek

Megköttetett: Suárez immáron a Barcelona játékosa

Sokan minden bizonnyal egyből Luis Suarez nevével kötötték össze a hírt, azonban a Liverpool uruguayi támadójának köze sincsen az esethez. Egy másik Suárez van a reflektorban, név szerint Denis, aki a Manchester City együttesétől érkezett a katalán fővárosba. 

A spanyol U20-as válogatott kulcsembere a még csak 19 esztendős Denis Suárez hazatért és 2017 nyaráig kötelezte el magát a katalánoknál. A Marca tudni véli, hogy az üzlet 1,5 millió euróért köttetett, azonban bizonyos feltételek teljesülésének esetén ez az összeg 10 millió euróra duzzadhat.

A fiatal támadó középpályás nem az első csapathoz, hanem a Barca B-hez csatlakozik, kivásárlási ára pedig 12 millió euróra rúg, mely egyből 35-re emelkedik, ha felkerül az első csapathoz.

Denis a Celta Vigo neveltje, Angliába, azon belül pedig a City együtteséhez 2011-ben került, most viszont rövid kitérőt követően eljött a hazatérés ideje. Kíváncsian várjuk, milyen teljesítményt nyújt majd Denis a másodosztályban és mikor öltheti majd magára először az első csapat mezét.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése