2013. augusztus 9., péntek

Chelsea: Mourinho 35 millió euróért vehet védőt

Csupán 15 millió euró a piaci értéke, mégis több mint kétszeresét fizetheti a Chelsea. Egy igazi védőtehetségről van szó Eliaquim Mangala személyében, aki jelenleg a Porto játékosa. 

A 22 esztendős francia válogatott védő korábban a Standard Liege csapatánál tűnt fel, majd a Porto szerződtette, ahol igazán kiforrta magát, már ha lehet ezt mondani egy 22 esztendős játékosról. Tény ami tény, a mutatott teljesítmény meggyőző és ezzel klubok sokaságának figyelmét keltette fel Mangala. A francia védőt szívesen csábítaná haza a Monaco és a PSG együttese is, de a Barcelona is középső védőt keres.

Apropó Barcelona, a Chelsea vezetőedzője Jose Mourinho állítja, David Luiz nem megy el és főleg nem Barcelonába. Kérdés, akkor mi ez a nagy védőmustra? Napokon belül mindenre választ kaphatunk, találgatni feleslege.

Mint már említettük Mangala piaci ára 15 millió euró, a hírek szerint a londoniak azonban 35 és 50 millió euró közti árat fizethetnek. A Porto játékospolitikáját ismerve ez elvárás, hiszen gondoljunk vissza, hány játékos esetében csak húzták fel az árat és nem a játékos érdekeit nézték.

A Rooney projekt még mindig él, a sajtó hiába halkult el...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése