2013. augusztus 9., péntek

A Sevilla hármat gurítva verte a Manchester Unitedet

Hetedik felkészülési mérkőzését játszott a Manchester United péntek este az új vezetőedzővel a kispadon, a kép pedig nem túl biztató. Mondhatni az eredménylista nagyon vegyes, most éppen a Sevilla oktatta David Moyes tanítványait.  

Emellett egyre több a kritikus hang a klub körül, mind szakértők, de ami a nagyobb baj, a szurkolók köreiben is egyre több a kétely és a kérdés, Emellett Rooney átigazolási ügye és az angol válogatott támadó viselkedése is nagy port kavar, mely nem segíti az augusztusi rajtra készülő gárda felkészülését.

A Sevilla az első félidő közepén gyorsan kétszer is mattolni tudta a United védelmét, előbb Machin, majd pedig Marin talált a kapuba. A második játékrészben érkezett a szépítő találat Valencia révén a 65. percben, ezt követően pedig az egyenlítés lehetősége is megvolt, ám eszel nem tudtak élni a Vörös Ördögök. A Sevilla pedig büntetett és Rabello állította be a végeredményt a 90. percben szerzett találatával. A dolgot még az is súlyosbítja, hogy a meccset az Old Traffordon játszották.

Manchester United - Seviilla 1-3 (0-2)
G: Valencia (65.) ill. Machin (21.), Marin (25.), Rabello (90.)

A United korábbi felkészülési meccsei:
AIK Stockholm - Manchester United 1-1
Kitchee - Manchester United 2-5
C-Osaka - Manchester United 2-2
Yokohama Marinos - Manchester United 3-2
A-League Stars - Manchester United 1-5
Thailand Stars - Manchester United 1-0

A mérleg tehát 2 győzelem 2 döntetlen és 3 vereség! Ez minden csak nem jó...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése