2013. július 29., hétfő

Fradi: Az Ajaxban és a Celticben is megforduló holland középpályást happolhatnak el a Twente elől

Tovább folytatódhat a holland légió számának a növekedése a Ferencváros együttesénél, legalábbis a klub ezt szeretné, viszont a kiszemelt nem biztos, hogy szívesen jönne hazánkba. 

Evander Sno neve biztosan sokak számára ismerős, mivel a 26 esztendős védekező középpályás több nagy kluban is megfordult, két alkalommal pedig szívproblémákkal is küzdött, azonban elvileg meggyógyult, az orvosok engedélyezték karrierjének folytatását. Sno a Feyenord együttesében kezdte meg profi pályafutását, majd országot váltott és a skót Celtic együtteséhez szerződött. Teljesítménye  meggyőzte az Ajax vezetőit, ám csupán 19 meccsen kapott lehetőséget 2008 és 2011 között, ám ezen meccseken 4 alkalommal eredményesnek bizonyult. Angliát sem hagyta ki, amszterdami játékosként tett egy kitérőt kölcsönben a Bristol City játékosa volt, míg nem leigazolta őt a Waalwijk. Jelenlegi csapata a NEC tavaly azaz  2012-ben szerezte meg, Babos Gábor biztosan sokat tudna mesélni a játékos kvalitásairól, hiszen nap mint nap együtt edzenek. 

Sno a múlt héten már járt hazánkban, de nem sikerült a feleknek megállapodni, viszont a Fradi vezetői még nem adták fel. azonban több hír arra utal, hogy a holland Twente is szeretné a középpályást. Elég furcsán hangzana, ha a Fradi törne borsot egy ilyen "elitklub" orra alá. Persze sosem lehet tudni...

Emellett továbbra is kérdéses a próbázó bosnyák csatár Mirza Halilagic sorsa, azonban Nagy Dominik szerződtetését könnyen lehet, hogy hamar bejelentik majd.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése