2013. július 29., hétfő

Bombahír: A Real Madridból erősíthet a Fradi!

A címre minden bizonnyal sokan felkapják a fejüket és van is miért, hiszen nem mindennap szerezhet meg egy magyar klub egy Real Madrid játékost. Nos, úgy tűnik erre most van esély. 

A Ricardo Moziz vezette fővárosi gárda a Real Madridban szereplő 26 esztendős védőjét David Matesot szemelte ki. A játékos még nem érkezett meg hazánkba, hiszen a Real Madrid első keretével jelenleg a tengerentúlon van az ilyenkor szokásos nyári turnén. A hírek szerint azonban előrehaladott egyeztetések folynak az ügyben. A piaci értéket tekintve 1,2 milliós árról beszélhetünk, de ne feledjük el, hogy a két klub nemrégiben kötött egy megállapodást egymással.

Mateos a mögöttünk álló szezonban a Real Madrid B csapatában szerepelt és 31 mérkőzésen kapott lehetőséget. Emellett a felnőtt gárda sem ismeretlen számára, hiszen már magára ölthette a királyiak mezét Jose Mourinho irányítása alatt. Igaz ez még a 2010-2011-es szezonban történt az Ajax elleni Bajnokok Ligája meccsen. Nem ez az egyetlen elsőosztályú tapasztalata, egy fél szezont eltöltött Zaragozában.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése