2013. július 30., kedd

Őrültek! – Bale és az ára egyaránt az egekben

A cím első szava hűen tükrözi azt, amit a Bale ügyről gondolunk, ugyanis mind a Real Madrid, mind pedig a Tottenham együtteséről kijelenthetjük, hogy nem komplettek. A nemzetközi és honi sportsajtóról pedig nem is beszélve, hiszen ahány cikk annyi vélemény és körülbelül mindenki más összegről beszél.  

Nézzük a tényeket, amit már tudunk. A Real Madrid együttesének minden áron kell a walesi, ezt Zinedine Zidane is kijelentette még azt követően, hogy a Spurs elutasította a spanyolok 94 millió eurós ajánlatát. Egy ekkora összegből 4-5 meghatározó játékost lehet venni, mi ez ha nem őröltség. Bale egy nagyon jó játékos, de a kért ár közel sem valós a tudással. Hogy miért őrült a Tottenham vezetősége? Egyszerűen azért mert képesek ezt végigcsinálni és a végletekig feszíteni a húrt. Igazuk is van, miért ne kapjanak még többet és még többet ha lehet, ha pedig megtartanák a walesit azt sem bánnák. Igazi flúgos futam ez, de vajon két, esetleg három csapatos lesz, illetve marad? Nos ezek voltak a tények, nézzük a pletykahadjáratot.

A hírek szerint a Tottenham 98 millió eurót és egy játékost kér a Real Madrid együttesétől Coentrao személyében. Ez azonban nem feltétlen mérvadó, hiszen a Marca állítja, hogy 145 millió euró az amire a Spurs már rábólintana. Emellett arról hallani, hogy mielőtt az üzlet megköttetik a Manchester United beleköpne Ancelotti levesébe egy szintén megaajánlattal. 

Van azonban egy óriási "kacsa" de soha nem lehet tudni, a hírek szerint a PSG is beszállna, van ahol 185 millió eurót emlegetnek. Ez tényleg nonszensz és minden bizonnyal valakinek a kitalációja, viszont maga a PSG az reális kérő lehet.

Egy biztos, ha Bale elkel, akkor minden bizonnyal a világ legdrágább játékosává válik. Vajon hol a sztory vége? 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése