2013. március 13., szerda

Hosszabbított az Atleticoval a brazil válogatott védő

Könnyen megállapodásra jutott egymással az Atéetico Madrid és Joao Miranda a klub hétszeres brazil válogatott védője. Az eredetileg 2014-ig szóló szerződését két évvel megtoldotta, így 2016-ig a matracosok kötelékébe tartozik majd. 

A 28 esztendős védő piaci értékét 10 millió euróra becsülik a szakemberek, azonban ennek jelentősége nincsen, hiszen, a védő otthonának érzi Madridot és a csapatot, aligha lehet most őt elcsábítani jelenlegi sikereinek helyszínéről. 

A klub hivatalos honlapján jelentette be a szerződéshosszabbítás, majd pedig közölte a védő nyilatkozatát - "Nagyon boldog vagyok, megdolgoztam ezért a hosszabbításért, és úgy gondolom, ez egy nagyon jó megállapodás mindkét félnek. Nagyszerűen érzem magam az Atléticónál, olyan, mint az otthonom. Szeretem Madridot, boldog vagyok itt."

Miranda egyébként 2011-ben került Madridba, a Sao Paulo csapatát hagyta háta mögött, ahol öt remek esztendőt töltött el. Azóta a matracosok védelmének kirobbanthatatlan tagja, Európa Ligát és Európai Szuperkupát nyert a csapattal

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése