2012. október 26., péntek

Anzhi: Wayne Rooney leigazolása a téma...

Azt mindenki tudja, hogy az Anzhi Mahacskala egy újgazdag feltörekvő klub, mely nem sajnálja a pénzt. Ezt bizonyítja az is, hogy az ő játékosuk Samuel Eto'o a világ legjobban kereső játékosa és fél millió euró híján pont annyit keres mint Ronaldo és Messi együttvéve. Ilyen anyagi feltételek mellett, nem csoda, hogy fel-fel merül újabb sztárjátékosok neve a klubnál, a legújabb ötlet Wayne Rooney Dagesztánba csábítása, az ötletszerző pedig nem más, mint Roberto Carlos. 

Viszont maradjunk a realitások talaján, ezt az együttes vezetőedzője Guus Hidding is tudja, hiszen nem minden a pénz, valakinek a karrier sokkal fontosabb. - "Korábban beszéltünk Rooney-ról Robertoval, de alapvetően minden realitás nélkül. Az ugyan igaz, hogy szeretnénk egy sztárjátékost leigazolni, de annak nem sok esélye van, hogy az a Manchester United támadója lesz. Persze Rooney egy kiváló játékos, így biztosan hozzátenne csapatunkhoz" - mondta a tréner

Rooney a Manchester karizmatikus játékosa már most, és hasonló magasságokba nőhet, mint például Ryan Gigs, amennyiben klubhűsége töretlen marad. Viszont ha váltana is, nem valószínű, hogy pont az orosz pontvadászatot választaná, hiszen szinte bármely sztárklub szívesen látná őt színeiben.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése