2012. október 26., péntek

Rossz hír a Vörös Ördögöknek, Kagawa négy hétre kidőlt, így lemarad a tíz napos dömpingről...

Súlyos véráldozatot követelt a Manchester United hősies fordítása a Braga együttese ellen. Mint köztudott, a portugálok már 0-2-re vezettek az "álmok színházában", de a meccs végére felkellet ébredniük, hiszen a hazai gárda fordítani tudott, viszont nem volt felhőtlen az öröm. A United nyári igazolása Shinji Kagawa térdsérülést szenvedett és előre láthatólag minimum négy hét pihenő vár rá. 

Ez azt jelenti, hogy a skót tréner elkezdhet gondolkozni, hogy kivel számol Kagawa helyén, hiszen tíz napon belül négy nagyon fontos mérkőzés vár a Vörös Ördögökre. Igazi meccsdömping vár a MU fanatikusokra az elkövetkezendő másfél hétben, hiszen az együttes a bajnokságban előbb a Chelsea, majd pedig az Arsenal együttesével mérkőzik meg. Ehhez párosul a Braga elleni Bajnokok Ligája visszavágó, és említsük meg, hogy Londonban duplázni fognak, hiszen a vasárnapi bajnokit követően ismét a Chelsea csapatával játszanak szerdán a Ligakupában. Nem is érdemes haza utazniuk...

A lecke tehát fel van adva a mesternek, ám ez nem okoz majd neki minden bizonnyal nagy gondot, hiszen remek labdarúgók ülnek a csapat kispadján, éppen ilyen lehetőségre várva.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése