2012. szeptember 1., szombat

QPR: Nagy volt a mozgás az utolsó napon, Barton távozott, Mbia érkezett

Az átigazolási piac utolsó napján nagy volt a mozgás a QPR csapatánál is, két játékos érkezett, három pedig távozott.  A nap első fele az érkezőkről, a második pedig a távozókról szólt, nézzük sorrendben. Az első szerzemény egy 18 esztendős angol védő Sam Magri volt, aki a Portsmouth csapatától érkezett meg nem határozott összegért. Aztán jött egy jelentős erősítés, a 26 esztendős Kameruni védő Stephane Mbia került a  londoni csapathoz. Sem a Marseille, sem pedig új klubja nem hozta nyilvánosságra a transzfer árát, csupán annyit tudunk mondani, hogy a védő piaci értéke 9 millió euró. 

A távozók közt az első volt Patrick Agyemang. A 31 esztendős angol támadó egy alacsonyabb ligás csapathoz a Stevenage Borough csapatához került. Jay Bothroyd a klub 30 esztendős csatára kölcsönbe az alacsonyabb ligás Sheffield United csapatához került.

Nem csak a Marseille adott játékost a londoni klubnak, hanem a QPR is a francia gárdának. Az 5 millió euróra taksált 25 esztendős Joey Barton kölcsönbe került új csapatához.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése