2012. augusztus 31., péntek

Sinclair után Maicon is a Manchester City játékosa lett

Arról ma már beszámoltunk, hogy Sinclair az "égszínkékeknél" folytatja, most pedig újabb bejelentés érkezett. A City hivatalos honlapján jelentette be, hogy sikerült megegyezni Maicon átigazolásában az Inter csapatával. Sem a szerződés hosszát, sem pedig a vételárat nem hozták nyilvánosságra a felek eddig, viszont a sajtó tudni véli, hogy csupán 3 millió fontjába került az üzlet a manchesteri csapatnak. A brazil válogatott védő piaci értéke egyébként 14,5 millió euró, ám olasz klubja magas fizetése miatt szeretett volna megválni tőle. Az üzletben fontos szerepet játszott, hogy Roberto Mancini már volt az edzője, mikor két évig az Inter kispadján ült. Maicon hat esztendőt követően hagyja el az Intert, mellyel számos trófeát nyert.  

Rossz hír viszont ez a Real Madrid szurkolóinak, fanatikusainak, hiszen többen várták, hogy a mai napon bejelentik a Királyi Gárdánál Maicon érkezését. Sokan úgy vélik, hogy a Real védelmét meg kell erősíteni, ha lesz is erősítés az már biztos, hogy nem a brazil védő lesz.

A Cityvel kapcsolatos hír még, hogy éjfélig kalap alá kerülhet újabb két üzlet. Ha ez sikerül akkor a mai napon 55-60 millió eurót költhet el a klub. Amint hivatalossá válik egy újabb üzlet közölni foglyuk.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése