2012. augusztus 31., péntek

Bendtner Olaszországba szerződött


Korábban már beszámoltunk róla, hogy a hírek szerint Nicklas Bendtner orvosi vizsgálaton vesz részt a Juventus csapatánál. Nos. ezek a hírek igaznak bizonyultak, és miután a két klub és a felek is megegyeztek megszületett a megállapodás, mely szerint a dán csatár ezt a szezont kölcsönben a torinói csapatnál tölti majd és ha a továbbiakban is számolnak vele 6 millió font körüli összegért opciós joguk lesz megszeretni a csatárt véglegesen. A játékos nagyon keresett volt az átigazolási piacon, hiszen kölcsönben a Sunderland csapatában szerepelt és jó szezont tudhat maga mögött. Az Arsenal számár viszont nem kellet, hiszen RVP távozott de jött Giroud és Podolski.  

„Meg akarom mutatni itt, mire is vagyok képes, azt szeretném, ha abszolúte a legszebb arcomat látnák, ezért jöttem ide. Egészen biztos vagyok abban, hogy így is lesz” – ezt írta a támadó az egyik közösségi portálon.

Viszont ez az igazolás még közel sem jelenti azt, hogy a Juventus számára ennyi lett volna a csattárvásár. A sajtó úgy tudja égnek a vonalak, folynak a tárgyalások és elképzelhető, hogy még egy támadó érkezik. Erre három esélyes van Llorente, Dzeko és Jovetic esetleges klubváltása sem elképzelhetetlen.

Ezzel pedig az is biztossá vált, ha az Inter vagy a Milan még ma este csatárt akar venni akkor más után kell nézniük. Ki tudja, lehhet nemsokára jön az újabb meglepő hír.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése