2012. augusztus 31., péntek

Beindult a Málaga: Barcelonát megjárt Benfica csatár érkezett, City játékos érkezhet, egy Chilei válogatott is aláírt

Az anyagi gondokkal küzdő Málaga most hogy bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára szeretné megerősíteni csapatát. Tegnap kisorsolták a csoportbeosztást és van esély a továbbjutásra, de ehhez előbb megerősítik a keretet. A csoportban az Anderlecht a Zenit és a Milan található, közülük kell a továbbjutáshoz megelőzni minimum két csapatot. 

A klub tehát nem tétlenkédig az átigazolási időszak utolsó napján, délelőtt ugyanis bejelentésre került Javier Saviola  szerződtetése a Benfica csapatától. A 30 esztendős argentin válogatott csatár egy éves szerződést kötött a spanyol klubbal, anyagi részleteket nem közöltek. Saviola korábban már három spanyol csapatban is szerepelt, a Sevilla, a Barcelona és a Real Madrid színeiben. Ezen kívül játszott a Monaco és a River Plate csapatában.

Nem csupán Saviola érkezett, hanem a Chilei válogatott Manuel Ittura. A 28 esztendős középpályás hét éven keresztül szerepelt az Universidad Chile csapatában, most pedig az Uniao Leiria csapatából érkezett, átigazolási összeget nem hoztak nyilvánosságra.

Még mindig nem zárult be a sor, úgy tudni a Manchester City csatára Roque Santa Cruz is az érkezők között lehet a mai nap során. A 30 éves támadó 2 és 5 millió euró közti összegért érkezhet, ha a feleknek sikerül megállapodnia. Roque legnagyobb sikereit a Bayern München csapatával érte el, nyolc esztendőt töltött a Bajor klubnál. Az utóbbi szezonokban kölcsönben szerepelt. Még mindig tagja a paraguayi válogatottnak, melyben 1999-ben mutatkozott be.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése