2012. augusztus 31., péntek

Del Piero megszegte saját szavát! Európán kívülre igazolt

Del Piero azt követően, hogy a szezon végén elhagyta a Juventus csapatát úgy nyilatkozott, hogy ha folytatja pályafutását, nem akasztja szögre a cipőt akkor csak is Európai csapatba szerződik. Ez a kijelentés úgy tűnik  megszegett szó lett, hiszen a Sydney FC hivatalos honlapján jelentette be Del Piero szerződtetését. „Ez egy nagy esemény a klub, a liga és az egész ausztrál futball életében. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy Alessandro mellettünk döntött” – idézi a honlap Scott Barlow az ausztrál klub elnökét. A felek állítólag hétvégén Olaszországban írják majd alá a két éves szerződést, így az októberben induló ausztrál ligában már a kezdetektől szerepelhet majd az olasz legenda. 

Nem erősítette meg viszont ezt a hírt Del Piero ügynöke és egyben testvére, aki úgy nyilatkozott, hogy egyenlőre nem született semmilyen megállapodás. A Juve legenda korábban visszautasította a Gattusot a soraiban tudó Sion és a Celtic csapatát is. Volt érdeklődő Dél-Amerikából, illetve az MLS-be is hívták, de mindre nemleges választ adott Del Piero.

Ezt követően kíváncsian várjuk, hogy megszületik-e a megállapodás, vagy a Sydney FC korán jelentette be azt, mely még meg sem köttetett. Minden esetre ha az üzlet létre jön akkor Del Piero szava, miszerint csak Európában marad megszegett szóvá válik. 

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése