2012. július 3., kedd

Anyagi gondban az AC Milan, Ibrahimocivot mégis eladhatják, valaki biztosan távozik a sztárok közül


Nemrégiben az AC Milan vezérigazgatója kijelentette, hogy a svéd válogatott csatár Zalatan Ibrahimovic marad a milánói klubnál. Ezt a hírt viszont nem erősítette meg a játékos ügynöke, szerinte nem elképzelhetetlen, hogy máshol kezdi meg a szezont a svéd klasszis. Ibra eladásának nem szakmai oka lenne, hanem anyagi, hiszen a klub anyagi nehézségekkel küzd a tavalyi szezont majdnem 70 millió eurós veszteséggel zárta. A PSG jelentősen segíthetett volna az anyagi helyzet javításán, ugyanis a posztján világklasszis védőnek számító Thiago Silvaért 46 millió eurót is adtak volna, ám a korábbi olasz államfő az AC Milan első embere Silvio Berlusconi úg döntött a játékos nem eladó. Most viszont úgy tűnik valamelyik sztárjától kénytelen lesz megválni az olasz klub, szóba jöhet ismét Silva, Robinho, Cassano, de a legtöbbet Ibrahimovicért kaphatnák, és nem mellékesen a csillagászati fizetése miatt is ő tűnne a legjobb választásnak. Valamit valamiért...

A 30 éves Ibrahimovic piaci értéke 37 millió euró, őt Mourinho állítolag nagyon szeretné a Real Madrid csapatában tudni, és tartja is a kapcsolatot a csatárral.

A 28 éves Robinho piaci értéke rég nem látott mélyrepülésben van, rossz szezonjának köszönhetően, jelenleg 18,5 millió euróra taksálják, érte a PSG és a Málaga is bejelentkezett már.

A 29 éves Cassano, aki a szezon sarán szívműtéten esett át, ám az EB-re felépült és remek formát mutatott jelenleg 10 millió eurót ér, érte konkrét ajánlat nem érkezett.

A 27 éves Thiago Silva ára csak úgy emelkedik, soha nem látott magasságokban van, jelenleg 38 millió eurót ér, ehhez képest 46 milliót adott volna a PSG érte, lehet hiba volt nem elfogadni.

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése