2012. július 3., kedd

Hivatalos: Villas-Boas a Tottenham új vezetőedzője

Hosszú ideje húzódó ügy végére került ma pont hivatalosan, hiszen Villas-Boas hivatalosan is a Tottenham vezetőedzője lett. A portugál szakember 3 éves szerződést kötött a londoni klubbal, melynek nem sikerült kiharcolnia az előző szezonban a BL indulás jogát. A cél visszavezetni a csapatot a helyes útra és BL indulást érő helyen végezni a bajnokságban. Nehéz örökséget vesz át az új mester és egyben nehéz feladatot, mert az utóbbi években a klub remekül szerepelt Harry Redknapp irányítása alatt. A trénernek nagy valószínűséggel számolnia kell a csapat irányítójának Luka Modricnak a távozására, viszont másik kulcsjátékosa Bale marad a londoniaknál, ugyanis meghosszabbította nemrégiben a szerződését. A kiszemeltjei is megvannak Villas-Boasnak, a fiatal Swansea középpályás Gylfi Sigurdsson, illetve az Ajax kiváló védője Jan Vertonghent szerepel elsősorban a kívánságlistán.

A szakember legutóbb a Chelsea csapatánál dolgozott, ám onnan fél év munkát követően a rossz szereplés miatt menesztették. Edzői karrierjének csúcspontját a Porto csapatával érte el, mellyel Európa Ligát nyert.

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése