2012. július 3., kedd

Két nagy tehetséggel erősített az Udinese

A mai napon két labdarúgóval bővült az olasz Udinese csapatának játékoskerete, a brazil Allan Marques Loureiro és a lengyel Wojciech Pawlowski szerződött a csapathoz. Nagy valószínűséggel sokak számára ismeretlen játékosokról van szó, de utánpótlás szinten nagy tehetségeknek számítanak. nézzük mit érdemes tudni róluk.

Allan Marques Loureiro a Vasco de Gama felnőtt csapatát hagyta el. Fiatal kora ellenére, még csak 21 esztendős stabil kezdőembernek számított a brazil klubban, jobbhátvédként és középpályásként egyaránt bevethető. Tagja volt a 2011-ben U20-as világbajnokságot nyerő brazil csapatnak. Piaci értékét 1,5 millió euróra taksálják, egyes hírek szerint az udinei csapat 3 millió eurót fizetett a Vasco de Gama csapatának.

Wojciech Pawlowski a Lechia Gdansk felnőtt csapatának hálóőre volt, és csupán 19 esztendős. Óriási szuper tehetségnek tartják, végig járta az utánpótlás ranglistát és jelenleg a lengyel U21-es csapatnak a hálóőre fiatal kora ellenére. Piaci értékét 700 ezer euróra taksálják, arról, hogy mennyiért szerezte meg sz Udinese nem találtunk információt.

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

1 megjegyzés: