2012. június 1., péntek

PSG: A nevek és az olajmilliók repkednek, ám a játékosok egyenlőre nem érkeznek. Az újabb kiszemelt Ibrahimovic

Az átigazolási piac legaktívabb csapata eddig pletyka szinten a PSG. A párizsiak olajmilliárdos tulajdonosa szeretné lényegesen megerősíteni a Bajnokok Ligája indulás jogát kiharcoló csapatot. Rengeteg név felmerült már a klubnál, ám megállapodás még senkivel sem született. Most végignézzük kik azok a játékosok akikre szemet vetetek eddig.
Kezdjük mindjárt a legfrissebb hírrel, miszerint a PSG illetékesei felvették a kapcsolatot az AC Milan csapatával Zlatan Ibrahimovic ügyében. A tárgyalásokat megkezdik, azt, hogy milyen eredménnyel a későbbiekben kiderül. Esetleges átigazolási összegről még nem lehetett hallani.

Ha már a Milan csapatánál tartunk jegyezzük meg, hogy korábban Ibra két csapattársának neve is felmerült Párizsban ők nem mások mint Pato illetve a Bacra álltal is kiszemelt Thiago Silva.

Még mindig Olaszország de már Nápoly, ahol Lavezzi után szaglásztak a közelmúltban.

Már pár hete húzódó téma a Real két játékosának megszerzése. A szóban forgó két focista Kaka és Higuain, ám utóbbi pont ma jelentette be közleményben, hogy jövőre is a Real  Madrid színeiben játszik. Kaka sorsáról még nem lehet tudni sok mindent.

Még mindig nem zárult be a névsor, tegnap bombahírként csapódott, hogy az olajmilliárdos tulaj nem sajnálna kifizetni Wayne Rooney szerződtetéséért akár 150 millió eurót sem a Manchester Unitednek.

Azt, hogy ezek közül a játékosok közül ki köt ki Párizsban még nem lehet tudni, ami biztos az az, hogy a PSG komolyan gondolja, hogy rendkívüli módon megerősíti a csapatát és ehhez az anyagi körülmények meg vannak teremtve. A kérdés csupán annyi, hogy az európai toppligákhoz képest jóval gyengébb színvonalú Francia bajnokságbab melyik klasszis szeretne szerepelni.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése