2012. május 15., kedd

Tizenegy a nyolc ellen, eredményben sok-kevés

Kisbárapátiba látogatott hétvégén a somogyszili ifi csapat, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy elhozza a három pontot a "Nagyerdei Stadionból". Az esélyek nem voltak egyenlőek a mérkőzés folyamán, ám ezt nem piros lapok okozták, hanem egyszerűen nem jött össze a hazai gárda létszáma, mindössze csak nyolc fő.

Már mindjárt az első percben meg is volt a vezetés, ekkor mondtam fiúknak: "Nyugi nem lövünk minden percben gólt figyeljetek oda". Nem játszottunk rosszul, sőt olykor kifejezetten élvezetes volt a játék, de mikor gólt kaptunk azért mindenki nézett egy nagyot. Ekkor volt 2-1. A félidőben 3-2-re vezettünk, ám a két kapott gól nyolc embertől nem valami szép teljesítmény s ebben a bal oldali védekezésünknek volt a legnagyobb sara.

A szünetben megráztuk magunkat, hiszen szégyelltük  a kapott gólokat, így a második félidőben szerettük volna a különbséget lényegesen növelni és megnyerni a találkozót. Ez sikerült is, higgadt, kifejezetten jó játékot mutattunk és nyertünk 8-2-re. Ebbe beletartozik az is, hogy ellenfelünk mind fejben, illetve erőnlétileg is elfáradt a második félidőre. Gratulálok a csapatnak az első tavaszi győzelemhez, így kell játszani a továbbiakban is.

Külön szeretnék gratulálni a kisbári srácoknak, akik nem adták fel a mérkőzést és szereztek két gólt. Sok csapat ilyen esetben inkább kamu sérülésre hivatkozva befejezte volna a meccset és 3-0-ra  odaadta volna az ellenfélnek. Köszönjük hogy nem ez volt a cél és további sok sikert!

2 megjegyzés: