2012. május 14., hétfő

Kiesett a Bolton, de Bogdán az év játékosa a szurkolóknál!

Nagy volt a verseny Angliában a kiesés elkerülése ellen, a Wolverhampton és a Blackburn már korábban kiesett, ám az utolsó kiesést érő  hely még kiadó volt. Ennek az elkerülése ellen a Bolton, QPR, Aston Villa trió küzdött. Magyar szempontból Buzsáky Ákos (QPR) és Bogdán Ádám csapatáért szoríthattunk, ám sejteni lehetett egyikőjük csapata a másodosztályba csúszik vissza.

Nos, mind a Villa és a QPR is vereséget szenvedett az utolsó fordulóban, Bogdánéknak pedig győzelemre lett volna szükségük a bennmaradáshoz, ám ez elmaradt, ugyanis 2-2 döntetlent játszottak a Stoke Cityvel és így jövőre a Championshipben fog szerepelni a Bolton gárdája.

Eközben a Wanderers fanatikusok megválasztották a szezon legjobbját, aki nem más lett, mint Bogdán Ádám a klub Magyar Válogatott hálóőre. Ebből is látszik, mennyire megszerették a szurkolók Ádámot aki azért nehéz döntés előtt állhat. 

A felvetődő kérdés, hogy Ádám maradjon  vagy távozzon a klubtól?

Az első lehetőség, hogy marad és tovább élvezi a vezetőedző és a szurkolók bizalmát. Ezáltal bevállalja azt, hogy minimum egy évig a másodosztályban véd és harcolnak a feljutásért. Szakmai szempontból nagyon erős a második liga is és biztos első számú kapus lenne, tehát folyamatos játéklehetőséget kapna ami nagyon fontos.

A másik lehetőség a távozás, mivel remek teljesítményével több  élvonalbeli klub is felfigyelt. Ez viszont azzal járna, hogy új közegbe kerül és nem feltétlen első számú kapusként számítanak rá, így játéklehetősége bizonytalan lenne, ám nem reménytelen. 

Ön mit gondol mi lenne a helyes döntés Bogdán számára?


Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése