2012. május 15., kedd

Őrült ünnep Düsseldorfban: égő lelátó,szurkolók a pályán, botrány! Kiesett a Hertha

Itt a vége, kiesett a Hertha BSC a Bundesligából, miután a hazai 2-1 vereséget követően idegenben nem sikerült megfordítania a párharcot. Nagyot küzdöttek, de feljutott a Fortuna, melynek szurkolói meccs közben balhéztak.

Mindjárt a mérkőzés első percében vezetést szerzett a Düsseldorfi gárda, mely így növelte előnyét, igazi ünnephangulatot alakítva ki a stadionban. A Hertha még kiegyenlített az első félidő közepén, ám fordítani nem sikerült. Sokat vesztettek esélyeikből mikor Ben Hatira az 54. percben összeszedte második sárgáját és  így elindulhatott megnézni, van e meleg víz a Düsseldorfi zuhanyzóban. Ezt követően nem sokkal ismét betalált a Fortuna, melyet még egalizált a tíz emberrel küzdő berlini alakulat, de hiába az izgalmas utolsó percek, a végeredmény 2-2 maradt és így 4-3 összesítéssel a Fordtuna Düsseldorf a feljutó a Hertha pedig a kieső együttes.

Düsseldorfban 1997 óta várnak az első osztályú szereplésre, nos ez most sikerült. Apró szépséghiba, hogy a találkozót 20 percre félbe kellett szakítani ugyanis a Fortuna szurkolók elárasztották a pályát elő ünnepet tartva.

Videó a szurkolók élőünnepéről mellyel félbeszakították a találkozót

Fortuna Düsseldorf–Hertha BSC 2–2 (Beister 1., R. Jovanovics 59. ill. Ben Hatira 23., Raffael 85.)
Élvonalba jutott a Düsseldorf 4–3-as összesítéssel


Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése