2012. május 15., kedd

Az Ezüstéremért szálltak harcba Róth Antal fiai


Kaposváron fejezte be a Regionális Bajnokságot a Magyar u20 válogatott, mely eddig öt mérkőzésen öt pontot szerzett. A soros ellenfél a listavezető Horvát csapat volt, melynek esetleges legyőzésével akár a második helyen is végezhettek Róth Antal tanítványai.

Az első tíz percben mezőnyjáték folyt, tapogatóztak a csapatok, illetve a vendég együttes próbálkozott beadásokkal, ám Jova Levente rendre a helyén volt. Első helyzetét mindjárt gólra váltotta a Magyar csapat, a gólszerző Zamostny Balázs volt a 12. percben, s ezzel meg is volt a vezetés.  Ezt követően sem vált lüktetővé az iram, elpasszolgattak a csapatok, aztán egyre inkább mezőnyfölénybe kerültek a Horvátok. A félidő derekán Jova hatalmas bravúrral hárított egy felső sarokba süvítő szabadrúgást. A felek Magyar vezetéssel vonultak a szünetre.

A második játékrészben nem kellett sokáig gólra várni, a mieink valahol még az öltözőben járhattak ugyanis az első percben egalizálta az állást Mislav Drsic. A továbbiakban nem volt eseménydús a játék, sok apró szabálytalanság jellemezte a meccset, illetve cserék tömkelege. Ám gól is született, de sajnos nem mi szereztük, hanem a 75. percben Brucic Karlo, aki ezzel beállította a végeredményt.

Regionális Liga 6. forduló Kaposvár, Rákóczi Stadion 250 néző
Magyarország-Horvátország 1-2 (1-0)
Gól: Zamostny Balázs illetve Mislav Drsic, Brucic Karlo

Szerző: Őszi Ádám

3 megjegyzés:

  1. Pocsék volt a szervezés, jó ha 250-en voltunk kint! Szellőztesd meg ezt is, valaki kapjon már magához...!

    VálaszTörlés
  2. Igazából unalmunkban meccs előtt megszámoltuk mennyien vannak a nagy lelátón és 126 volt a létszám... Ha hirdetve van ez egész és nem kommunikációs csőd van akkor 4000 ember előtt a meccs és a hangulat is más lett volna...

    VálaszTörlés
  3. Na, erről van szó. Kék egy kis oknyomozás, hogy kinek a lelkén is szárad az, hogy 125-en voltunk.....

    VálaszTörlés