2015. augusztus 12., szerda

Átigazolási mizéria: Dzsudzsák helikoptere leszállt Törökországban!

Forró dróton Dzsudzsák Balázs klubváltásának nyomában, avagy pillanatok alatt háromszázhatvan fokos fordulatot vett a magyar válogatott középpályás ügye. A török sajtó megneszelte, a sajtóhírből pedig délutánra hivatalos eseménysor lett. Előbb azonban tekerjük vissza egy kicsit az idő kerekét...! 

Tavasszal többször olvashattunk arról, hogy Dzsudzsák Balázs a nyáron klubot válthat, ez alaphangon nem nagy szó, hiszen átigazolási időszakról átigazolási időszakra slágertéma a szélső átigazolása. Szóba került a Lazio révén, majd az Interrel boronálták össze kicsit komolyabban. A török Fenerbahce sem maradt ki a sorból, míg a Hertha BSC tűnt a legkomolyabb érdeklődőnek. Hírek tömkelege érkezett Berlinből az elmúlt hetekben, hogy éppen miért érkezhet, vagy miért nem Dzsudzsák, míg nem a minap kész tényként közölték a sajtóorgánumok, hogy Dárdai Pál csapata lesz a befutó, ez már szinte biztos...! Aham, igen, köszönjük Emese...!

Idő közben Balázs moszkvai léte pokollá változott, száműzötté lett klubjában, a Dinamonál csak padoztatták. A körülötte kialakuló közeg pedig igen negatív lett.

Ma érkezett a sajtóhír, Törökországból forró dróton, miszerint a Bursaspor leigazolja Balázst. Először néztünk egyet, majd legyintettünk rá, mondván még egy kacsa, ám amikor videót közöltek Dzsudzsákról, már mindenki érezte a dolgok komolyságát. Magánhelikopterrel érkezett a Bursaspor edzőközpontjába a szélső, akiről jól kivehető képeket készítettek a sajtó emberei.

Eközben Mithat Halis a Duzsudzsák Balázst is képvidelő iroda egyik embere elmondta -  " Ha Isten is úgy akarja, Dzsudzsák a Bursasporban folytatja pályafutását" - majd hozzátette, hogy a Hertha mellett a Mönchengladbach is képben van...! - "Hurrá, még egy klub" - (szerkesztő)

Végezetül pedig egy kis szubjektív vélemény - "Röviden és tömören fogalmazva, egy elb@..ott magyar történet ez megint! A folyamatos huzavona Dzsudzsák Balázs körül, már-már bohózat. A jelenkor "legjobb" magyar labdarúgója elpocsékolja lehetőségeit. Kimondom, a pénz diktál, szinte biztos vagyok benne, hogy a török klub magasan a legjobb fizetést tudja ajánlani. Szakmailag pedig bármelyik kérő okosabb választás lenne. Eindhoven után az Anzhi süllyesztő volt, s az is csoda, hogy a Dinamo Moszkvánál eltöltött idő alatt periférián maradt Balázs. Ő sem lesz már fiatalabb, s talán ez most élete utolsó lehetősége, hogy egy topligába igazoljon! Vagy ez mind üres szó volt tőle...!? Akkor miért a Bursaspor Balázs!? Gondolom velem együtt sok honfitársam csalódott és úgy néz ki, hogy lehetünk is miért..." - Őszi Ádám főszerkesztő FociClub.hu

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése