2015. július 14., kedd

Sterling-saga: "Levadászom a lányodat..." - nyomoz a rendőrség

Egyre jobban eldurvul Raheem Sterling klubváltása. A 20 esztendős szélső bármelyik pillanatban hivatalosan is a Manchester City labdarúgója lehet, ám a vörösök egyes hívei ezt nem nézik jó szemmel. immáron a rendőrség is nyomoz, a szélső kislányát ugyanis halálos fenyegetések érték. 

A merseyside-i rendőrség hangsúlyozza, hogy a bűncselekmények az interneten is bűncselekménynek számítanak, rémisztő és elrettentő ami Sterling körül történik és zaklatás miatt nyomozást indítanak ismeretlen tettesek ellen.

Sterling Twitter oldalát számtalan gyűlölködő üzenet lepte el, legtöbbjük a játékos börszínén lovagol, s rasszista bejegyzéseket ír, ám sajnos voltak emberi életre törő bejegyzések is. A 20 ezstendős labdarúgónak ugyanis van egy három esztendős lánya. Az egyik kommentelő így fogalmazott - "Egyik szemed nyitva legyen, miközben alszol, te hűtlen féreg, öleld magadhoz szorosan a kislányodat, mert elmegyek érte!" - míg egy másik így hangzik - "Elmegyek, és levadászom a lányodat, majd bezárom!"

A transzfer tehát a levegőben lóg, nyílt titok. A hírek szerint a Manchester City 49 millió fontot (65 millió euró) fizet az angol válogatott szélsőért, aki maga kérvényezte a klubváltást. Egy biztos, az Anfield gyepére a visszatérés nem lesz leányálom...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése