2015. július 14., kedd

Barcelona: Három brazil tehetség érkezhet

Elszólta magát az édesapa, avagy félig-meddig kész tényként kezelhetjük az FC Barcelona egyik téli erősítését. A brazil tehetség két társával együtt érkezhet a katalánokhoz. 

A sajtóban az utóbbi hetekben többször is megjelent a hír, miszerint Gerson az FC Barcelona labdarúgója lehet, ám ezzel még óvatosan bánt mindenki, ugyanis a Juventus és az Atletico Madrid is élénk érdeklődést mutatott a 18 esztendős középpályás iránt, aki irányítóként és előre tolva is megállja a helyét, sőt a jobb szélen is otthonosan mozog. A pletykákra most az édesapa nyilatkozata tett pontot egy ideig - "Gerson egyelőre marad a Fluminensében, és aztán januárban csatlakozik a Barcelonához. Megtisztelnek minket más csapatok ajánlatai, ez azt jelzi, hogy Gerson jól teljesít, de már meghoztuk a döntésünket."

A Fluminense U20-as válogatott labdarúgója elképzelhető, hogy nem egyedül érkezik Barcelonába! Két társát is figyeli a katalán klub. Kennedy 19 esztendős és szintén az U20-as válogatott tagja, igazi befejező csatárnak számít, ám iránta a Chelsea mutat érdeklődést. A harmadik labdarúgó pedig Marlon. A 19 esztendős középső védő szintén tagja a brazil U20-as válogatottnak.

Azt azonban nem tudni, hogy a Barca mennyit fizethet a három Fluminense tehetségért. Korábban felmerült a sajtóban egy igen nevetségesnek mondható 3,2 millió eurós összeg, ám ez aligha takarja a valóságot. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése